12/01/2013

Köszönök mindent,

de tényleg!

Nagyon jó érzés volt befejezni, egy teljes egésszé tenni a blogot. És most rizsázok egy kicsit. Utólag is sajnálom a késlekedéseket, köszönöm a kommenteket, pipákat, és minden egyebet. Nagyon jó érzés volt ránézni a blogra, és látni, hogy mennyi megjelenítés van, kommentek, chat-es üzenetek, pipák. Nagyon örültem neki, hogy van egy olyan pont a blogos életemben, ahová ha megyek, kiélhetem írói vágyaimat, és ahol szeretik, amit művelek. Nagyon köszönöm ezt Nektek, és teljesen komolyan gondolom.

És egy kis statisztika, és pluszok:
Nyitás: 2013.08.11.
azóta:
53 bejegyzés
58 megjegyzés
4 361 oldalmegjelenítés (most)
Bővebben:
Oldalmegjelenítések száma ma   54
Oldalmegjelenítések száma az elmúlt hónapban   820
Oldalmegjelenítési előzmények (összes)   4 361




Top három legtöbb megtekintést szerzett rész:
1. 109 - 3. rész - Stúdió
2. 108  - 1. rész - Kezdődik
3. 105 - Prológus

És még lenne sok minden, de nem fárasztalak Titeket tovább, inkább irányítalak a legújabb blogomra, ami egy totál független dolog, mindennapi történet, hirtelen felindulásból ,egy gif (igen, a fülhallgatós.*--*) meglátásával. Hát, lessetek be ide. Majd lesznek még dolgok, és akkor jelentkezem, de egyelőre egy óriási köszönömmel búcsúzom Tőletek!

És a pluszok:
Emlékeztek még erre a ruhára?;)


Csak a színek és Zayn miatt.:3


undefined
Grr.:$ :3


Egy kis mellékinfó: NEM biztos, hogy végleg vége, ez ideiglenes zárás. Ha lesz ihletem/időm, jövök még ide, valami fanficcel, novellával és ilyenekkel. Vagy a további élet, vagy más szemszög, vagy valami, hogy egyen itt minden. Remélem akkor is velem tartotok.
Császtok*--*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése