2/14/2016

Új blogok!

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy a mai napig növekszik a nézettsége a blognak, és remélem hogy örömötöket lelitek ebben a történetben, bár bevallom, fogalmam sincs milyen szörnyűségeket írhattam bele.
Mint mindenki más, én is próbálok fejlődni és az írással gyakorolni, így időközönként mindig újabb és újabb történetötletekkel állok elő, de nézettség és támogatók hiányában nem igazán tudom egy idő után folytatni önerőből az írást - suli mellett pláne.

Szóval kiteszek ide néhány elkezdett remekművet, kukkantsatok be és valami módon hagyjatok nekem nyomot, ha valami megtetszett/nagyon nem tetszett meg. Pozitív és negatív kritikának egyaránt örülök.:)

Az a bizonyos oldalsávban is látható blog, aminek az írására nem visz rá a lélek, nagyon rosszul érzem magam miatta, de ha mégis megtetszik valakinek akkor esetleg újra belevághatok.
A történet főszereplője Desiree, egy 17 éves lány.
Ez a lány egy sötét titkot cipel magával a múltjából, amit senkinek nem hajlandó megmutatni.
Egyszer azonban hirtelen megjelenik egy titokzatos alak, aki egy véletlen folytán pont Desiree osztályába kerül.
Ez a fiú a múltja elől menekülve iratkozott be egy új iskolába egy vidéki kisvárosban, hogy új életet kezdjen, de pontosan a múltjával találja szemben magát Desiree személyében.
Hogy hogyan sikerül feldolgozniuk a helyzetet, mik lesznek a következményei annak, hogy a fiú döntésének?

Link.

Egy régebbi nagy álmom megvalósításának kezdeményezése, itt is ugyan ez a helyzet áll fenn, mint a többi blognál.
Maura egy átlagos, 17 éves lány, akinek mindene az éneklés, de sehogy nem tudja elérni, hogy felfigyeljenek rá, hogy tovább fejleszthesse adottságait.
A következő ősszel azonban Maura iskolájában meghirdetnek egy tehetségkutató versenyt, ahová bármilyen zenei produkcióval jelentkezhetnek a vállalkozó szellemű diákok. Maura elhatározza, hogy megmutatja mindenkinek, hogy igenis tud énekelni és bártan jelentkezik a versenybe.
Időközben a zsűri által kreált problémákkal szembesülnek a versenyzők, kihívásokkal kell szembenézniük a versenyben maradásért, és a győzelemért nagyon keményen meg kell dolgozniuk.

Link.

Előre is köszönöm ha benéztek, azt meg még inkább ha nyomot is hagytok magatok után.:)♥
Beatles_Lány.xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése